06.10.2017 07:56
#tuksu #eläinrääkkääjä #alanya
1707
1
6
0
Last 5 min. visitors

Related images

#suutari#tuksu
#tuksu
#tuksu #ruska #joka...
#tuksu #tunkki #tuk...
#tuksu #tunkki #tuk...
#tuksu #tunkki #joh...
#tuksu #tunkki #joh...
4D70A1FF-CFF7-453B-...
#tuksu #tunkki #tuk...
\r\n\r\n#tuksu #tun...
\r\n\r\n#tuksu #tun...
\r\n\r\n#tuksu #tun...

Comments

06.10.2017 08:18
Pentu ostettu vellin rahoilla ja toimii kulissina eli vie huomion pois tullissa. Näin se itse suunnitteli ostaessaan suuren määrän pilsuja. Niitä saa ilman reseptiä kun tietää mistä hakea ja karvaranne jelppii tässä asiassa. Tullille ilmoitus ja jää kiinni. Ainoa huono asia että lukee näitä palstoja mutta toisaalta taas niin tyhmä ettei tajua kenestä puhutaan.
13
06.10.2017 10:28
Vaikka tota läskitiinua ohjeistetaankin koiran hoidossa, niin ei se niistä ohjeista piittaa, saati että muistas niitä enää lukemisen jälkeen. Eikös tuolla oliolla oo lähimuisti jo mennyt tuon päihteilyn takia?
Pistää niin vihaksi.Ja tuskin Tuksu osaa tarjota pennulle oikeanlaista ruokaa ja riittävästi vettä. Eihän se sitä tehnyt (RIP!!)Lolan kohdallakaan, vaan poloinen kuoli pian sen jälkeen, kun sitä oli ensin riepoteltu pitkin lentokenttää ja viety ravintolaan syömään pihviä. Siis pihviä!!

Täysin tollo Tuksu. Koska Lola, oli jo tullessaan aika sairaan näköinen ja ois pitäny hetimiten viedä eläinlääkäriin tai jos sinne ei jostain syystä nyt voinut mennä, niin viedä se pentu suoraan kotiin ja antaa sille vettä, sekä lepoa, mutta kun ei. Tuksu idarin piti vaan saada ihkudaa kuvia pennusta ja omasta rumasta turpeasta lärvistään. Piti vain saada elvistellä jollain, mutta ei tajunnut että herättä silloinkin vain vääränlaista huomiota.

Tosin eipä se tajua muutenkaan että se itse omin toimin saa tietyt ihmiset älähtämän. Se ei tajua olevansa typerä juntti, jolla ei ole käytöstapoja, vaan luulee olevansa suurikin glämöyrinen tähti. Juu ehkä lähimmässä paskaviemärissä.
9
06.10.2017 11:04
Eikö se kasvattaja yleensä kerro, mitä pentu on tottunut syömään eikä mitkään "koirakouluttajat". En ihmettelisi yhtään vaikka toi sekopää raahaisi jo kuollutta koiraa mukanaan ja esittelisi kuvissa "leikkisää Teddy bearia". Yök.
8
06.10.2017 11:39
Piruako kohellatte mokomasta piskin rääpäleestä? Jättäkää Velli rauhaan. Ei se ole mitään maksanut katukauppiaalle.
0
06.10.2017 12:48
Vai piskin rääpäleestä???!!
Haista iso V***u sanon minä, pieni viaton koiranpentu joka on hirviön armoilla!!
Pitäsikö silittää Tunkin päätä, voi kun suloista sulla on taas uusi rääkättävä ja tapettava joka joutaa roskikseen???!!!
Saatana pistää vihaksi tuollainen ajattelutapa. piskinrääpäle... :(
Pentu raukka joka tuntee kipua, nälkää, jne... täysin avuton ja riippuvainen ihmisestä. :(
Sun ajattelutapa on todella pimeä, toivottavasti koet Karman kohdallasi....
Kyllä Veijo välillisesti on maksanut koiran ja kaikki muutkin Tunkin menot vaikka ei katukauppiaan käteen rahoja itse henk.koht. antanut!! Veijo mahdollistaa eläinrääkkäyksen ostamalla koiria joista yksi on jo kuollut ja yksi kadonnut!
13
28.10.2017 15:19
Tuksun paskiainen pitäisi laittaa roikkumaan sillankaiteeseen ulkosynnytimistä jos sillä olisi sellaiset. Saatanan horo eläintenrääkkääjä.
2

KOMMENTOI
KUVAKOODIT
Link
Forum (small)
Forum (big)
Forum (link)
Forum (link & description)
HTML
LATAA KUVA

Select images and click upload


Odota hetki...