05.10.2017 10:21
#tuksu #vastuutonkoirankasvattaja #onkomitaanjarkee
1418
1
6
0
Last 5 min. visitors

Related images

#tuksu #johannatuki...
#tuksu #johannatuki...
#tuksu #johannatuki...
#tuksu #tunkki#tuki...
#tuksu #tunkki#tuki...
#tuksu #tunkki#tuki...
VID 20181206 001403
#tuksu #johannatuki...
#tuksu #johannatuki...
#tuksu #johannatuki...
#tuksu #tukiainen #...
#tuksu #tukiainen #...

Comments

05.10.2017 11:49
Jos joku tuntee tuon pinkkihupparisen naisen ja on tekemisissä fb:n välityksellä niin kertoa hänelle, että millaiselle hirviölle juuri antoi/myi koiran. Kertoa mitä Läskitiinun entisille koirille on tapahtunut. Miten ne on joko hylätty tai kuolleet kun Tuksu on joko kännipäissään astunut/kaatunut päälle tai kiukuspäissään paiskonut seinille.

Nassu (sekarotuinen)
Viljo (yorkki)
Hilma (yorkki)
Madelaine (yorkki)
Esmeralda (chihu)
Bebe (chihu)
Lola (pommi)
Fendi (pommi)
Angel (pommi)
Max (pommi)
Bella (mopsi)
Teddy Bear (shi zu).

Noista siis suurin osa on salaperäisesti kadonnut, myyty pois tai kuolleet, paitsi Bella, Max, Angel(?) ja tämä tuorein(toistaiseksi, mutta ei kyllä hyvältä näytä). Lola taisi kuolla melko pian kun se oli Tuksulle saapunut, kun ei Tuksu vaivautunut käyttämään sitä eläinlääkärissä ja ylipäätään viemään sitä kotiin rauhoittumaan, vaan oli kiireempi päästä ravinteliin syömään. Asia toki vaiettiin kuoliaaksi, mutta joku tämänkin toi onneksi julkisuuteen.
Eli EI ENÄÄ KOSKAAN koiria tuolle pirun rääkkääjälle!
9
05.10.2017 12:01
Meinaa tuoda suuren läjän pameja Suomeen. Tuttavat näki sen ostoksilla, reseptiä nähtävästi ei tarvita ja pizzerian omistajat diilaa nähtävästi tunkille rojua. Tullille vink,vink ja jää kiinni. Luulee että kun on sata matkalaukkua niin eivät tutki.
8
05.10.2017 12:14
Tuo se Tunkki piskinsä Suomeen. Ei kai tulli kyttää turistilentoja.
3
05.10.2017 12:17
Matkalaukkuja saa olla vaikka kuinka monta, mutta kyllä Tulli tutkii, jos epäilevät että siellä on jotain. Ei niitä kaikkia aukaista tarvi, kas kun tullin karvakuonot hoitaa sen haistelun ja merkkaavat ne kapsäkit joissa on jotain luvattomia aineita, eikä niitä neniä helposti voi hujata, jotta vinkkiä vain tulliin, että käyvät huolella läpi neiti/rouva mikälie Tukiaisen kapsäkit, nyssykät ja muut. Lisäksi se jätti käsilaukkukin ois syytä syynätä tuon koiranpennun osalta ja voihan siellä olla myöskin niitä nappeja noin niin kuin matkaevääksi otettuna.

Itseasiassa kunnioita paljon näitä tullin nelijalkaisia apulaisia ja ovat suloisiakin. Kaikki kunnia tullin koirille, jotka tekevät hyvää työtä.
12
05.10.2017 18:19
Kaksi veteraani-ikäistä huorankömmänää ikitiellä.
1
05.10.2017 18:21
Tunkki ei pysty millään kiristämään Veijolta työpaikkaa. Kukaan ei ota sen sössötyksiä tosissaan.
0

KOMMENTOI
KUVAKOODIT
Link
Forum (small)
Forum (big)
Forum (link)
Forum (link & description)
HTML
LATAA KUVA

Select images and click upload


Odota hetki...