14.09.2017 12:42
TUKSU SEISKASSA.2 UUSI jpg

TUKSU SEISKASSA.2 UUSI jpg

1002
3
10
0
Last 5 min. visitors

Comments

14.09.2017 12:45
#tuksu #tunkki #johanna #tukiainen
0
14.09.2017 16:17
Oho kovat on lukemat maksa arvoissa! Noita lukemia ei ole ennen kerrottu julkisuuteen, on vain ollut #tuksu joutui sairaalaan kuumeen ym..vuoksi! Silokki teit kerrankin jotain järkevää, kerroit todellisen syyn sairaalassa oloon järkyttävän korkeat Alat+Afos arvot yli 1000 huh huh ihme että toi muija on hengissä. Seiskassa ei silloin kerrottu syytä eikä noita maksa-arvoja kun toi artikkeli Kuolet jos juot julkaistiin. Tämä oli suorastaan nerokasta piilovittuilua Silokilta tuoda julkisuuteen totuus. hah Tuksu omahyväisenä ei kiinnitä siihen huomioon, ainoastaan omaan lärvikuvaansa.
6
14.09.2017 16:49
Arvoissa lienee Tuksulisää , sama kuin 40kg painava hyrräysmekko . 100 lienee lähempänä totuutta
5
14.09.2017 17:43
Onnittelut toimittelija Sami Sinokille kelveästä jutusta! Ja tiedoksi, että mitattavia maksa-arvoja on muitakin kuin tutut Asat ja Alat, esim. GT. Terveisin tsaaritar
4
14.09.2017 17:55
tsaaritar Jep Gamma GT joka kertoo pitkäaikaisen käytön, vaikka maksa lukemat olisivat suht normit GT ja CDT kertoo kyllä totuuden käytöstä. Ei toi tuhat ole ollenkaan outo luku ja tuksuaaninen lisä, äkillinen ärhäkkä haimatulehdus nostaa lukemat heittämällä tonniin ja ylikin, samoin hepatiitti, maksatulehdus.... joillakin ei piisaa edes 2000. Virushepatiitit voivat myös nostaa ALAT-arvoa vaihtelevasti taudin eri vaiheissa jopa yli 1000 U/l ja arvot kohoavat usein ennen muiden oireiden (ihon ja silmien kellastuminen) alkamista. Virusten ja lääkeaineiden aiheuttamien akuuttien hepatiittien (maksatulehdusten) yhteydessä ALAT kohoaa usein noin kymmenkertaiseksi – ja joskus jopa 40-kertaiseksi.
3
14.09.2017 19:23
Lehtijutusta puutuu Veijon sanomana se, että hän menee Tunkin kanssa naimisiin. Tämä ei ole journalismia vaan surkunalismia. Turkissa morsmaikku jakaa römpsää oto.
5
14.09.2017 21:54
Valhetta pukkaa vaan paksulta matamilta. Raitista ei ole tuo olio missään mielessä. Viinanhimo jyllää. Niin monesti jäänyt kiinni juomisesta ja vaan valehtelee. Uskova ei ole. Sekin esitystä mollata ja laittaa helvettiin kaikki, jotka uskaltavat tuota luojan mieliharmia oikaista. Onko Veijo Lalli rikas? Ämmä kuluttanut 3 vuotta Veijon lompakkoa. Rahaa se nai, kun naimalla ei nää rahaa tule, kun rupsahtnut ja lässähtänyt laiska loiseläjä.
4
14.09.2017 22:00
HEH, vitsi koko juttu. Iskä uskonut aina esikoiseensa. On todellakin. Muutama vuosi sitten oli täysi riita päällä ja tytär vielä pahoinpiteli isänsä. Saahan tunkki tuosta jutusta muutman 0% viinipullon. On pula jutuista kun tuon tyrkyn valehtelut otetaan muka todesta. Missä toimittajan moraali. Ottaisi selvää tuon eukon raittiudesta. Ulkonäkö ei ole kehuttava. Pullukka moppi päässä.
5
14.09.2017 23:14
"Hän esikoiseni, meillä on aina ollut todella LÄMMIN SUHDE"!! Markku toteaa"!!! Wtf....hah nyt ei pappa ajele enään täysillä valoilla tai sitten tietäen esikoisen olevan todella vittumainen ja inhottavan agressiivinen joka lyö vanhempaansa, katsoi paremmaksi lasketella valheen?!! Iskänkään ei uskovaisena kuulu valehdella suojellakseen tytärtään Jezebelia, mutta eihän tuo uskalla muuta kuin totella ja tehdä kuten Tunkki sanoo. Pitäähän Tunkkikin rukousta ja Jumalaa anteeksianto automaattina, vaikka teet syntiä kunhan muistat rukouksessa pytää syntejäsi anteeksi ja sinä saat anteeksi!? Tunkin motto, sillähän tuo otus valehtelee minkä ehtii, kusettaa rahaa itselleen valheilla jne.... Rukoilee ja saa heti anteeksi, Taivaspaikka on Tunkin: Shalom, Amen, Halleluja ja CERN 10 points! :)))
5
16.09.2017 16:11
Todellakin yksipuolinen haastattelu ja nyt varsinkin sitä katsoo erin´ näkökulmasta matamin ollessa pakkohoidossa? Silokin olisi pitänyt myös kysyä Veijon mielipidettä häistä edes puhelimitse!? Tuksu sanellut tekstin, Veijo (ehkä) tietämättään onkin sulhasmies ja äärettömän rikaskin vielä, joka haastattelussa saa kyllä ihan pellen maineen Tuksun kehuessa Veijo tietää minä haluan elää prinsessa elämää, minua pitää hemmotella kuin prinsessaa....lue (minä en tee tavallisia töitä) huispaus ei ole työtä!! Veijo saa kohta otta lisätöitä elättääkseen prinsessan, äkkiä säästöt ja talot on tuhlattu ylettömän ihanan barbi prinsessan glamouriseen ylläpitoon.
3

KOMMENTOI
KUVAKOODIT
Link
Forum (small)
Forum (big)
Forum (link)
Forum (link & description)
HTML
LATAA KUVA

Select images and click upload


Odota hetki...