Tuleeko kuvani aina yleiseen hakuun?
Ei. Ainoastaan ne kuvat näkyvät haussa joissa on hakusanoja merkittynä tyyliin #hakusana. Jos kansiosi on suojattu salasanalla niin kuvat eivät myöskään tule hakuun.
Mitkä tiedostomuodot ovat tuettuja?
BMP, GIF, JPG, PNG, MP4
Kuinka kauan kuva säilyy ennen kuin se poistetaan?
Kuva säilyy lataushetkestä lukien vähintään 3 kuukautta ja käytännössä niin kauan kuin kuvaa katsotaan palvelustamme. Joka kerta, kun kuvaa on katsottu sivustoltamme, kuvan poistohetki siirtyy 3kk eteenpäin. Rekisteröityneellä käyttäjällä kuvat säilyvät kunnes käyttäjä itse poistaa kuvan.
Kuinka voin poistaa kuvan jonka olen ladannut palveluun?
Kuvaa ei voi itse poistaa palvelusta eikä kuvia yleensä tarvitse poistella, vaan kuvat poistuvat käyttämättöminä aikanaan. Jos kuitenkin kuva on ehdottomasti saatava pois palvelusta, kuvan voi raportoida palvelun ylläpidolle ja kirjoittaa kuvan poiston syy viestikenttään. Kuvan voi poistaa latauksen jälkeen viiden minuutin aikana. Rekisteröitynyt käyttäjä voi poistaa itse kuviansa.
Voinko ladata ison kuvan suoraan palvelusta?
Teknisesti kyllä, suosittelemme kuitenkin käyttämään pientä kuvaa, josta on linkki sivustollemme. Ison kuvan käyttäminen suoraan palvelustamme ei siirrä kuvan poistumishetkeä eteenpäin. Palveluntarjoaja varaa oikeuden olla tarvittaessa näyttämättä suoraan palvelusta linkitettyjä isoja kuvia.
Miksi isoille kuville ei löydy suoraa koodia?
Jos linkität ison kuvan pikkukuvan sijasta, viet samalla yhdellä kuvan latauksella saman verran linjanopeutta kuin kymmenellä pienellä kuvalla. Ison kuvan voi kuitenkin katsoa klikkaamalla pientä kuvaa.
Miksi kuvani on poistunut tai kuvan tilalla on Aijaa.comin oma kuva?
Aijaa.com on käyttäjälle ilmainen ja toimintamme takaamiseksi sivuillamme on mainoksia. Jos näemme, että palvelussamme olevia kuvia käytetään muualla ilman, että kuvasta on linkkiä palveluumme, poistamme kuvan tai asetamme kuvan tilalle Aijaa.comin oman kuvatiedoston.
Minkälaiset kuvat ovat sallittuja?
Kaikki sellaiset kuvat, jotka eivät riko Suomen lakia.
Onko pornograafiset kuvat sallittuja?
Kyllä on edellisen vastauksen määrittelemissä puitteissa.
Miksi osa kuvista on poistunut?
Pikkukuvien lataus ei siirrä kuvan poistohetkeä eteenpäin. Kuvan poistohetki siirtyy eteenpäin aina silloin kun kuvaa katsotaan Aijaa.comin sivustolla.
Miten tämän palvelun kuvia voi selata?
Aijaa.com ei varsinaisesti ole kuvagalleria, vaan pelkästään kuvienjakopalvelu. Tästä syystä sivuillamme ei ole minkäänlaista selailumahdollisuutta.


Odota hetki...